Enjoy the new WePlayCiv theme!

Any feedback is welcome, just go to this topic: 

 

 

Dale

Site Issues

1,381 posts in this topic

I am getting a lot of the Phishing garbage again.

 

Are ya'll certain that ya'll didn't get a virus or something?

Share this post


Link to post

I'm no techie, but I think it's due to the new Google rules about the use of http vs https. Aeson on Poly claims so at least. Google just requires everyone to use https now.

Share this post


Link to post

If that is the case, why doesn't it happen over at AC2??

Share this post


Link to post

Or we have been hacked??

Share this post


Link to post

To whom it may concern: back to being listed as distributing unwanted programs by whichever McAfee program work uses

Share this post


Link to post

Hey Uno. I tried to respond at ac2 but I have apparently been banned because I told bu I was leaving his site. Nice guy there.

 

Anyway, what happened is not a virus as you claim. ForumRunner SQL Injection is a known flaw in v4.2 of vbulletin. When Nik and I answered we responded with info we knew at the time. I'd say McAfee blocks it because of this known flaw.

 

I spoke to Solver and the fix is upgrade vbulletin or change software.

Share this post


Link to post

Added info from my end over there. Because I can't access it on my phone

 

He gave you a perma, huh? I won't comment further than to say I was removed from the staff there when that went down and had a tempo ban or two of my own.

Share this post


Link to post

Finally managed to log in. It's been weeks. Every time I tried to navigate to WPC for a few weeks now, I was getting an error message from my browser saying it couldn't even load the page.

Share this post


Link to post

I have to use MS edge for this site now. FF goes into warning mode.

Share this post


Link to post

Solver needs to install 4.2.3 update.

Share this post


Link to post

I am only checking sporatically, guess they don't give a sh*t

Share this post


Link to post

I do, I check the site several times daily. But I'm afraid I can't do anything. Don't have the access and if I did I still don't have the know how.:(

Share this post


Link to post

Haven't been able to get on here in days again. I still can't access the site from my PC (3 different browsers all do not work), but I finally just got here again on my phone.

 

Weirdest part for me, though? I've never had a problem accessing the site until the past month - even when other people were saying they had trouble.

Share this post


Link to post
Solver needs to install 4.2.3 update.

 

Did he give an estimate as to when he was going to have the bandwidth to do this?

Share this post


Link to post

Not really. He just said he would have trouble fitting it in.

Share this post


Link to post

Looks like upgrade is done. Version shows 4.2.3 at the bottom of the page now.

Share this post


Link to post
Looks like upgrade is done. Version shows 4.2.3 at the bottom of the page now.

Yeah, I pinged him.:)

Share this post


Link to post

I was on skype with him as he did it. ;)

Share this post


Link to post

Thanks Solver! :)

Share this post


Link to post
I was on skype with him as he did it. ;)

 

Heh. So was I. :)

Share this post


Link to post

Many hands make Solver work.

Share this post


Link to post

Yep. Not to speak of the magic words that summons him. :D

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now